Brändid

„Cutrin“

CurtinCutrin on juhtiv Põhjamaade juuksehooldussari, mille tooteid iseloomustavad kõrge kvaliteet ja aastakümnete kogemus. Kõik Cutrin tooted on arendatud ja valmistatud Soomes just põhjamaiseid juuksetüüpe ja kliima iseärasusi silmas pidades. Enamus koostisaineid kasvatatakse Lapimaal (nt mustsõstraid (kasutatakse mustsõstraseemneõli), kibuvitsad (kibuvitsaseemneõli), vaarikad (juuksevärvid sisaldavad vaarikavaha) jne.

Cutrin pakub uuenduslikke ja usaldusväärseid tooteid, mis vastavad professionaalse juuksehooldustööstuse ja lõppkasutaja vajadustele, sealhulgas juuksevärvid ning juuksehooldus- ja soengu viimistlustooteid.

 

„Tahe“

TaheUus Bränd Eestis, mis on mõeldud mitmekesistama meie ilumaailma ja aitama kaasa juuste ning peanaha probleemide lahendamisele.

Tahe – nimetus on tulnud ühelt Hispaanias asuva jõe nimest, mille kallastelt on korjatud kõige esimesed taimed, millest üleüldse see juuksehooldussari alguse sai.

Tahe pakub lahendusi juuksestruktuuri taastamiseks ja tugevdamiseks, hooldustooted sisaldavad põletikuvastaseid toimeaineid ,samuti peanahka stimuleerivaid toimeaineid, mille soojade ja külmade aistingute kombineerimine intensiivistab ainete imendumist. Kõik toimeained on biotehnoloogilise ja loodusliku päritoluga ning nende valikul on lähtutud piinliku täpsusega tõhususe, kaitsvuse ja juuste ja peanaha loomulikku ainevahetust normaliseerivatest printsiipidest.

 

„Glam Lashes“

Glam LashesMood ripsmeid pikendada on tulnud idamaadest – Hiinast, Jaapanist.

Alates 2002.aastast hakati kasutama spetsiaalset ripsmeliimi, millega kinnitatakse ripsmepikendused ükshaaval oma ripsmete külge. Pikendatud ripsmed langevad aja jooksul välja koos pärisripsmetega, siis kui ripsmekarva eluiga (kuni 3 kuud) on lõppenud. Väljalangemine toimub järk-järgult ja võõrale silmale märkamatult. Säilitamaks ripsmepikenduste (silmade) ilu, tuleks käia hoolduses iga 2-3 nädala tagant. Ripsmepikendusi on võimalik paigaldada erinevates pikkustes ja peamisteks materjalideks on nn naaritsa kuid (naturaalne juuksekiud) või siidikiud.

 

 

JUUKSEPIKENDUSED „Great Lengths“

Great Lenghts100% kõrgkvaliteetsed India naiste naturaalsed juuksed, mis kinnitatakse kliendi oma juuste külge ja nad kasvavad koos inimese enda juustega, samas neid kahjustamata. Kinnitusaine kerantiin on põhimõtteliselt sama, mis juuste enda kerantiin (juuste koostisosa). Sellel on sarnane molekulstruktuur, mida iseloomustavad samad omadused ja muutused. Märjana juuksed paisuvad ning kuivades tõmbuvad tagasi oma loomulikku olekusse. Great Lengths´i karantiin liigub ja käitub  juustega samamoodi, tagades õrna, kuid kindla kinnituse ilma juukseid kahjustamata.

Great Lengths`i juuksepikendusi on võimalik kasutada ka teistkordselt.

 

"Phytomer"

PhytomerPhytomeri firma on loodud 1971. a Jean Gédouin poolt, kes enda tervise parandamise huvides hakkas uurima merevee ja meretaimede tervistavat jõudu. 

Praegu on Phytomeri juht ja ainuomanik Jeani poeg Antoine Gédouin. 

1972.a. patenteeriti esimene Phytomeri avastus – Oligomer, lüofiliseeritud merevesi, mis tänaseni sisaldub igas sarja tootes. Merevees leidub looduslikult kõiki eluks ja heaoluks vajalikke aineid mis leevendavad tänapäeva maailmas levivat stressi. 

Phytomeri toodetes on kasutatud 100% naturaalseid toimeaineid, suurem osa nendest on saadud merest. Palju kasutatakse merevetikaid, mis on mereveest 50 000 korda kontsentreeritumad ning on võimelised reguleerima ja tasakaalustama meie ainevahetust, parandama tervist, muutma meid ilusamaks ja võimaldama meile lõõgastumist. 

Phytomer teeb jõupingutusi, et pakkuda igale kliendile isiklikku lähenemist, selles mängivad tähtsat rolli Phytomeri kosmeetikud, kes oskavad kliendini viia kõik sarja hüved. 

Phytomeri tooteid kasutatakse ja müüakse üle 70 riigi maailmas 7000 erineva müügiagendi poolt. Väga suur on tarbimine viietärni SPA-des ja luksushotellides üle maailma. Tuntuimad nendest asuvad Prantsusmaal, Šveitsis, Austrias, Hispaanias, Ameerikas, Jaapanis. Oma SPA-d on Phytomeril ka Leedus ja Soomes. 

Phytomer on tulevikukosmeetika. Kuna praegu suudetakse kasutada merelistest toimeainetest ainult 1%, näitab see, kui palju on võimalik veel avastada ja kosmeetikamaailma võimalusi laiendada.

Facebook